Blog

Marked, brandbiler og is-hygge

I dag har vi været på Bellahøj krammermarked, vi var så heldig med vejret. Det var faktisk lidt rart at det ikke var fuld sol, så havde det været for meget med alle de mennesker.

Vi var taget af sted med mine forældre, min mor havde nemlig læst at der skulle komme brandbiler og alle børn der kom og kiggede ville få malebog og brandhat. Så selvfølgelig skulle Casper ud og se det, han var også heldig at få nogle fine brandbiler af sim mormor og morfar – sådan en heldig lille dreng.

Da vi kom hjem blev der leget og hygget og så inviterede vi Flemmings søster og kæreste til middag, det var super hyggeligt.

For at fuldende dagen for Casper gik vi ud til isbilen da den kom og købte dejlige is… Så nu er årets første vaffelis også spist.

20130511-142015.jpg

20130511-142022.jpg

20130511-142029.jpg

20130511-142040.jpg

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Marianne siger:

    Det var sådan en dejlig dag og Casper trak rundt med sin mormor.Han viste lige præsis hvad der var værd at kigge på og kunne spotte legetøj på en afstand af 50 m. “Kom mormor. Du skal ikke derhen. Vi skal kigge legetøj” Sagde han hver gang jeg jeg skelede til en bod. Det var bare så morsomt. Til sidst blev Casper træt.Han havde også løbet rundt og haft det sjovt. Da vi kom hjem og Casper havde sovet, skulle vi lege med brandbiler og læse om brandvæsen. Casper var ked af det og græd da vi skulle hjem. Men søde lille skat, vi ses jo snart igen og så leger vi igen hele dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *