Blog,Krea,Strikket

Strikke strikke strikke

Jeg havde ellers sagt til mig selv at jeg ikke ville strikke mere, kun hækle (jeg har haft alt for mange ufærdige strikke projekter) men her i weekenden gik jeg alligevel igang med at strikke en lille baby-hue til ham inde i mavnen og det gik faktisk overraskende hurtigt.

Jeg har brugt en opskrift fra DROPS, men min udgave af huen, blev ikke helt som den på deres billed.

Første hue forsøg

Min strikkede hue

Min hues spids placerede sig nemlig noget længere nede… Jeg ved ikke hvorfor, opskriften er blevet fulgt og jeg har ikke lavet fejl. Næste hue bliver efter et andet mønster (jeg har allerede fundet et nyt mønster jeg vil prøve også fra DROPS).

Til bindebånd valgte jeg er bruge en strikkelise i stedet for at strikke dem på alm. pinde, og det gav faktisk et rigtig godt resultat. Min strikkelise har jeg arvet fra min mormor og den er rigtig gammel og slidt – jeg er meget glad for den, det var også meget rart med noget afveksling i alt strikkeriet.

Huen skal nok blive brugt, den er jo meget sød selvom “toppen” sidder lidt længere nede.

Strikkelise Strikkelise resultat

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *