Blog

Hurra for mig

I torsdags havde jeg fødselsdag og blev 32, tiden er for alvor begyndt at går hurtigt efter vi har fået børn.

Jeg havde en rigtig dejlig fødselsdag i torsdags. Flemming er jo ikke noget morgen menneske, så han havde inden han gik i seng, lavet fint fødselsdagsmorgenbord med lys, flag, påskepynt og gave, rigtig hyggeligt at vågne op til. Da han så stod op lidt efter os andre spiste vi morgenmad og hyggede.
I gave fik jeg en epilator, det har jeg ønsket mig rigtig længe og glæder mig til at tage den rigtig i brug.
I løbet af dagen fik jeg besøg af mig far, der havde fri fra arbejde – så vi hyggede og spiste frokost sammen.

I dag har vi så fejret min fødselsdag sammen med familien og det har bare været en rigtig hyggelig dag. Elsker bare at have fødselsdag.

20140329-212248.jpg

20140329-212320.jpg

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *