Blog,Daniel 1 år

Daniel snakker og snakker

Daniel siger bare så mange ting, det går simpelthen så hurtigt.
Daniel er nu 17 måneder og en fin stor dreng. Han er 83 cm høj og vejer lige under 12 kg. Han bruger størrelse 92 i tøj og størrelse 24 i sko.
I vores sommerferie lærte han at kravle ud af tremmesengen så han sover nu i den nederste køje inde på børneværelset. Casper syntes heldigvis det er dejligt at dele værelse med sin lillebror. Han er er en lille bandit der løber ud af sengen hvis man ikke holder øje med ham når han skal falde i søvn. Om morgnen kommer han ind i soveværelset og henter mor (som regel omkring 5:30). Han kalder ikke inde fra værelset som Casper gjorde. Han våger stadig om natten, så vi glæder os stadig til han begynder at sove igennem. Vi har over længere tid prøvet at udfase sutteflasken, men han er bare så glad for den og syntes det er så hyggeligt. Han vil stadig gerne havde den selvom der kun er 1 ske mælkepulver i (normalt ville der skulle 7 skeer i – så den er ret tynd). Så nu må vi snart bare sige stop og så give en kop vand i stedet for.

Daniel spiser de fleste ting, det er ikke så tit vi oplever at der er noget han ikke kan lide, men han er klart gladest for majs, ketchup og pølser.

Han siger allerede rigtig mange ting, han kan bl.a. sige: Far, Mor, Per (det sidste af Casper), mere, ja, be om, mææ (får), kvak kvak (frø), Uuu Aahh Uuu Aahh (abe og han siger det også når han vil se tegnefilm), Wwarrr (farlige dyr), siger (når han vil vide hvad dyrene siger), se der, DaaDii (Færdig eller Tak for mad), Av, Ad, Hov (når ting ryger på gulvet), Gravku (Gravko), Bil, Bibi (Når han vil have sutten), Uuuu (når han vil udenfor og lege), sko… og sikkert meget meget mere.

 

 

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Mor siger:

    Daniel er en dejlig lille krudtugle. Han er god til at ordne paragrafferne selv og så har han en rigtig dejlig storebror.

    1. Ja jeg er også lige så stille igang med at skrive nogle ord ned om Casper som 5 årig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *