Blog

Tur til Lübeck

Nu er det ved at være et lille stykke tid siden, men husker det stadig som var jeg lige kommet hjem.
Mine forældre inviterede min søster og jeg på shoppetur-hygge-tur til Lübeck. Det er første gang vi har været afsted sammen, siden vi var børn.
Vi tog afsted fredag morgen efter børnene var blevet afleveret i vuggestue og børnehave.
Vi kørte til færgen (Rødby – Puttgarden) og videre til Lübeck. Da vi var fremme var der lidt tid til vores værelser var klar, så vi gik en lille tur ned til byen og spiste noget frokost og kiggede lidt butikker.
Da vi var trætte af at gå rundt var vi inde og få kaffe og kage på Niederegger. De havde mange fine kager og vi valgte 4 forskellige, de var alle meget søde, måske lige en tand for søde til min smag.
Da det begyndte at blive mørke gik vi tilbage til hotellet (Radisson Blu Senator Hotel) og fik vores værelser. Min søster og jeg delte værelse, det var rigtig hyggeligt og vi havde det rigtig sjovt.
Vi spiste sent aftensmad, på hotellets restaurant “Kogge”.
Efter aftensmaden var vi alle trætte og gik lige så små i seng. Vi havde eller talt om at vi skulle ligge i vores kæmpe seng og se film, men vi var alt for trætte. Så vi lå bare og slappede af og zappede bare lidt rundt i tysk tv.
Det var så skønt og dejligt bare at kunne sove hele natten uden at blive vækket af lille Daniel eller skulle tidligt op om morgnen. Det var faktisk det jeg havde glædet mig rigtig meget til, herhjemme er det altid mig der står tidligt op om morgnen med drengene. Det er helt fint, men skønt bare at kunne sove, bare en enkelt nat/morgen.
Da vi var kommet op og havde fået gjort os klar, tog vi ned til byen og spiste morgenmad.
Resten af dagen brugte vi på at shoppe, jeg fik købt en masse tøj og et par støvler plus lidt assessries.
Sidst på eftermiddagen vendte vi snuderne hjemad igen og kørte til boardershoppen, hvor vi købte lidt gaver med hjem til mænderne derhjemme og de skønne unger.
Jeg nåede lige hjem til at kysse ungerne godnat og putte dem, det var bare rigtig dejligt, for jeg havde virkelig savnet dem.
Det har bare været en super skøn tur som jeg aldrig glemmer og jeg håber at vi kommer afsted igen.

IMG_0740.JPG

IMG_0741.JPG

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *