Blog,Casper,Casper 5 år

Casper 5 år – min store dreng

Casper er nu 5 år og jeg kan slet ikke forstå at han allerede er så stor. Han er 105 cm høj og vejer omkring 18 kg. Han bruger størrelse 110/116 i tøj og størrelse 29 i sko.

Her i sommerferien er han blevet blefri og er selv meget stolt – vi kunne tydeligt mærke at nu var han klar til det og det er bare gået så fint.

Casper er også rigtig kommet i trods alderen, han er meget bestemt og han en mening om de fleste ting. Han bliver hurtig vred hvis tingene ikke forgår som han havde forestillet sig. Han er begyndt at reagere på at skulle dele sine mor med sin lillebror og det er han ikke altid særlig glad for, men det er ikke Daniel han bliver sur på, kun mor.
Casper elsker sin lillebror og vil også rigtig gerne lege med ham, men Daniel er stadig mest der hvor han bare ødelægger de ting Casper laver og så bliver Casper ked af det. De er rigtig gode til at lege hule, gemmeleg, med brio togbane, sværd og pistoler sammen.

Casper går også til spejder og han syntes det er rigtig sjovt, han har allerede været på hyttetur med spejderne (med 2 overnatninger), det gik så fint. Mor sad på nåle der hjemme og tænkte hele tiden på at nu ringede de nok snart at sagde at han ville hentes, men det skete ikke. De ringede dog for at høre hvad drengen spiser – hi hi… Næste weekend skal han på Halloween hyttetur og han glæder sig helt vildt.

 

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Mormor siger:

    Casper er en frisk og dejlig dreng. Vi elsker ham bare ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *