Blog,Daniel,Daniel 2 år

Daniel 2 år

For en uge siden (tirsdag d. 2. marts) blev Daniel 2 år… Hurra Hurra Hurra…

Tiden flyver afsted, tænk at min lille trold allerede er 2 år gammel. Han var desværre syg på sin fødselsdag (med maveproblemer), men vi tog alligevel en tur ud og besøge mormor og morfar, mens Casper var i børnehave. Vi var også en lille tur i Fields, hvor Daniel kørte hele 2 turer i McQueen – og hvis det var ham der bestemte var vi nok stadig over hos McQueen, han snakker stadig stort set dagligt om at køre i McQueen 😀

Vi hold fin morgenfødselsdag for ham og farmor og farfar ringede og sang fin fødselsdagssang for ham 🙂 Han fik fine gaver, Minion bamser af Casper og playmobil 1-2-3 mænd og en stor Spiderman figur af os allesammen. Daniel kan ikke helt finde ud af at sige spiderman, så han siger Ho-man, det lyder bare så sødt.
Hjemme hos mormor og morfar, var der også lækker morgenmad og endnu flere gaver. Han fik en rigtig fin politibil der kan sige lyde og så fik han en Minion bluse, Minion boxershorts og Minion solbriller. Daniel syntes det var rigtig sjovt at åbne gaver og legede hele dagen med sine nye ting  (G)
Til aftensmad fik vi pizza, det elsker begge unger og Daniel var selvfølgelig med ned og hente det hos pizzamanden 🙂

Fredag var han klar til vuggestue igen og delte fødselsdagsboller ud. Casper blev inviteret ned i vuggestuen fra børnehaven og var med til at fejre fødelsdag, så begge drenge hyggede sig rigtig meget og nød godt af fødselsdagsbollerne. Daniel lærte også hurtigt at sige fødselsdagsboller og har sagdt detr lige siden, så der er efterfølgende blevet bagt en del boller der hjemme  (*)

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *