Blog,Heidi bliver mindre

Det der vægttab…

Det har ikke ligefrem kørt de sidste 2 måneder, men det betyder ikke at jeg har givet op…

Jeg startede jo til diætist i februar, og til at starte med gik det fint nok og var motiverende med ny kostplan og hun fik det til at lyde “nemt”. Med tiden blev det bare sværere og sværere at overholde den kostplan, og når jeg kun går til kontrol 1 gang om måneden så er det svært at holde sig til ilden, hver gang jeg gik hjem fra at have været forbi diætisten, så havde jeg nyt mod, men det varede ikke mere end 1-2 dage, så var det som om mit hoved bare sagde at “der er lang tid til du skal til kontrol igen – hyg du bare lidt”. Når så kontrollen nærmede sig, kunne jeg mærke jeg blev ked af det inden i, for nu var det heller ikke lykkedes for mig denne måned at tabe noget som helst. Jeg har i alt tabt 2 kg mens jeg har gået hos diætist, så det er jo langt fra prangende.

Jeg kan mærke på mig selv at jeg har brug for at der skal være noget kontrol, for at jeg kan holde mig selv til. Jeg har også brug for at ting ikke er forbudte, det gør dem mere spændende.

Så nu er jeg gået igang med at tælle kalorier igen inde på MFP (My Fitness Pal), og det går faktisk rigtig fint. Jeg støtter mig op af den kostplan jeg har fået af diætisten og jeg fortsætter også med at gå hos hende for at bliver vejet (i hvert fald så længe min sundhedsforsikring dækker). Jeg syntes det er meget er de samme ting jeg for af vide når jeg er hos hende, det er ikke fordi vi har lavet noget om for at det skulle være nemmere, jeg for bare af vide at jeg skal prøve at følge planen. Da jeg avr hos hende i tirsdag, havde jeg håbet at hun kunne komme med nogle gode råd til mere kontrol og råd til mere rygrad, men det fik jeg ikke rigtig, det var lidt det samme som de andre gange, så efter i tirsdags har jeg ikke rigtig været på imponeret.

Jeg vil hver uge lave en status her, over hvordan der er gået med kalorier og vægt.

Sidste gang jeg tabte mig (12 kg – lang tid siden) talte jeg kalorier, og det virkede for mig.

Med tiden vil jeg også gerne begynde at lave noget træning, hjemmefra. Mit første mål er at nå  min. 10.000 skridt hver dag. Senere vil jeg gerne igang med noget hjemmetræning eller løb.

Mål til næste status:

  1. Nå min. 10.000 skridt hver dag
  2. Skrive ind hvad jeg har spist hver dag (også selvom jeg har spist for meget)
  3. Kommet under 80 kg (burde kunne lade sig gøre, vejede 80,7 kg i morges)

Det skal nok lykkedes for mig at komme ned i vægt, det kan bare være at det kommer til at tage lidt længere tid for mig end for andre, men lykkedes skal det nok. Jeg kan jo heller ikke bare smide alt hvad jeg har i hænderne, jeg har jo min dejlige familie, som jeg også gerne vil brug min tid på ?

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *