Blog

Sankt Hans 2016

Ja i år faldt Sankt Hans jo på en torsdag, så det har ikke stået på det vilde 😉 Drengene skal jo op og i vuggestue og skole i morgen, men jeg syntes alligevel vi skulle hygge lidt alligevel. Så jeg hentede dem lidt tidligt og så kørte vi ned til havnen og hyggede os alle 4.
De fik lov til at få en tur i karrusellen og fiske lidt i ænder i andedam boden. Så var vi ovre og få os en is og sluttede så af med at lave snobrød sammen med Caspers spejder gruppe 🙂 Det var virkelig hyggeligt og ungerne nød det meget.
Da vi kørte hjem tog vi pizza med hjem, tiden var ikke rigtig til at stå i køkkenet og lave mad. Efter maden hyggede vi bare indtil det var sengetid for drengene.
Vejret var super godt da vi var nede ved havnen, lige nu tordner og lyner det udenfor (elsker bare torden vejr) Der har også været mega skybrud, det varede ikke mere end 10-15 min og heldigvis kunne jeg sidde inde i min stue og nyde det.

I morgen holder vi mini sankt hans i haven (eller inde),  men de lover regn igen så tvivler lidt på at vi for lavet bål,  men nu må vi se. Vi for i hvert fald lidt gæster og griller lidt og unger kan lege og hygge sammen.

image

image

image

image

image

image

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *