Blog

Fastelavnskostume bliver til

I går aftes blev der syet på livet løs,  jeg skulle have Casper fastelavnskostume færdigt. Syntes det er rigtig sjovt at sy kostumer, men i år var jeg en smule presset på tiden (fordi jeg har haft så travlt på arbejdet) så det passede mig helt fint at Daniel gerne ville være Captain Amerika.

Casper havde besluttet sig for at han ville være falk,  så jeg kiggede lidt rundt på nettet, for at se hvordan andre har gjort og fandt et rigtig fint kostume som jeg har lavet det ud fra. Her kan du se det kostume Stumbles and Stitches har lavet.

Jeg har købt en grå hættetrøje og et par beige bukser, herpå har jeg så syet kostumet. Hele kostumet er lavet af fleece – så han kommer i hvert fald ikke til at fryse 😉 Jeg har lavet det udfra øjemål og tilpasset undervejs. Tror det alt i alt har taget mig omkring 4 aftner at få det færdigt, så det har ikke været så galt.

Da Casper så det i morges var han så glad og han glæder sig til at få det på i eftermiddag, når han skal på sin Fastelavnshyttetur med spejderne.

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Hold da op hvor er du dygtig. Det er super flot ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *