Blog

Status og vægtkurve

Ja efter dagen i går kan jeg mærke at det nok bliver nød til at starte med en nedtrapning fra det slemme og til at skulle spise mindre. Jeg har trang til at spise konstrant, mit hoved er fyldt med tanker om mad og om hvad og hvornår jeg må spise.

Her er min vægt kurve så, og den viser lige nu fra dengang jeg startede for første gang på madlog, der hvor den peaker er min graviditet, der tog jeg jo ret meget på og som man kan se har jeg ikke tabt mig siden jeg fik Casper, men nu skla det som sagt være slut, vil SÅ gerne ned på de 62-63 kg igen.

Vi tager også lige et billede af mine kropsmål når vi nu er igang.

Det er faktisk ret smart at man kan tage disse “billeder” fra madlog. Ville rigtig gerne have at man også kunne linke til ens madlog, selvom der lige pt. ikke er noget at råbe hurra af.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *