Blog

Hurra Hurra Hurra så blev jeg lige et år ældre

Så blev jeg lige et år ældre, så nu er jeg forbi midten af 30’erne og bestemt på vej mod de 40 ?

Jeg havde fødselsdag tirsdag og Flemming havde egentlig taget fri fra arbejde, så vi kunne lave noget hyggeligt sammen hele familien, men Daniel havde høj feber, så turen i svømmeland blev udskiftet med tegnefilm i fjernsynet og besøg af mine forældre og turen ud og spise blev til hakkebøffer med bearnaise sauce (min livret ?)
Flemming havde som altid dækket flot morgenbord, og der var gave, kyllinger og flag ???? mine forældre havde også fødselsdagsgaver med til mig – meget hyggeligt.

Lang fredag holdt vi min fødselsdag for familien. Nu var Daniel blevet rask, men Casper var desværre blevet smittet at Daniel et par dage før, så nu var Casper syg. Heldigvis var han feber fri og havde det fint nok, da vi holdt fødselsdagen.

Det var en rigtig hyggelig dag, og jeg fik mig nogle rigtig fine gave.

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *