Blog,Heidi bliver mindre

Tilbage på sporet

Nu er påsken slut og jeg er tilbage og følge kostplanen igen…

Jeg har ikke rigtig fulgt den, mens jeg har holdt fri. Der er kommet en masse chokolade, brød, slik, og kage ind. Egentlig var det ikke noget jeg havde besluttet mig for, men det var sådan det endte.

I dag er påsken slut, så nu er det igang igen. Det har ikke været så let, jeg har måtte banke mig selv i hovedet et par gange og fortælle mig selv at jeg altså hellere vil veje 60 kg, end at spise chokolade  hvid brød eller hvad der nu har fristet mig i løbet af dagen.

Heldigvis har jeg ikke rigtig taget noget på I løbet af påsken (meget heldigt), men jeg har jo heller ikke tabt noget. Jeg vejer stadig omkring de 80 kg, så nu må jeg altså tage mig sammen og komme et godt stykke under de 80,så jeg virkelig føler der sker noget og at det gør en forskel.

Men det vigtigste er at jeg har klaret mig igennem dagen uden at spise noget jeg ikke måtte.

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Bare du ikke forsvinder helt ?

    1. Det tror jeg ikke der er så stor chance for ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *