Blog

Påsken, alene med drengene og weekendtur i sigte

En dejlig påske er slut og ugen efter påske er også ved at rende mod enden. Det hele er løbet lidt ud i hinanden for mig, fordi Flemming har været i Minneapolis med sit arbejde, siden i mandags. Så drenge og jeg har været alene hjemme denne uge.

Påsken har været en meget sløv en af slagsen, drenge har været syge på skift, først Daniel og derefter Casper, heldigvis er Flemming og jeg sluppet for feber og hoste virus. Så vi har fået set en hele masse tegnefilm og film, så meget at drengene nu er lidt trætte af at se tv ? Heldigvis var de feber fri den dag vi skulle holde min fødselsdag og have huset fyldt med gæster, de havde det også fint da vi hjalp Flemmings søster med at flytte, men efter en dag med gæster og derefter en dag med flytning, så kom feberen desværre tilbage ?

I mandags fulgte vi Flemming ud i lufthaven, nu blev det tid til hans første tur, til USA, med sit nye arbejde. Han kommer hjem igen i morgen, syntes alligevel ugen er gået hurtig. Det er mest om aftenen jeg ligger mærke til at der er meget stille i huset, der er masser at se til og masser af støj når drengene er oppe. Vi savner alle 3 Flemming og det bliver godt når han kommer hjem igen lørdag. Jeg ser ham dog ikke før mandag aften, for i morgen tidlig skal jeg på hygge tur til Rostock ??, med mine forældre og min søster og hendes familie. Derfor skal vi i aften hjem til mine svigerforældre og hygge og drengene skal blive der og sove. Så henter Flemming dem i morgen, når han kommer hjem.

Det er første gang i lang tid at jeg skal afsted på hygge bytur og jeg glæder mig til at slappe af en hel weekend, men også til at komme hjem og nyde at vi alle 4 er hjemme på samme tid ❤

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *