Blog,Casper 8 år

Casper 8 år

I tirsdags blev Casper 8 år, sikke tiden bare flyver afsted ???
Vi holdt rigtig hyggelig morgen fødselsdag, men pandekager til morgenmad. Han fik også gave af mor, far og Daniel. Han fik sin egen mobil telefon og han blev bare så glad, han fik også cover til den og et par nye solbriller. I skolen sang de fødselsdagssang for ham og hans plads var pyntet.

Da han kom hjem fra skole, var han med nede og hente Daniel i børnehaven. Casper valgte at vi skulle have pizza fra Dominos til aftensmad, vi fik rigtig siddet og hygget. Efter aftensmaden skulle Casper til spejder hvor han havde chokoladekage med ?

?????????????

I går fejrede vi Casper og fik besøg at næsten hele familien. Det var en rigtig dejlig dag og vejret var skønt, så vi kunne sidde ude i haven. Vi fik boller, chokoladekage og kanelsnegle. Det smarte rigtig lækkert alt sammen. Jeg havde lavet en Minecraft Ghast kage, den blev rigtig fint (hvis jeg selv skal sige det) Casper blev også rigtig glad for den og syntes den var sej ?

Han fik selvfølgelig mange finde gaver, han fik lidt lego, nogle seje POP figurer (Deadpool, mini Groot og Thanos), så fik han et udstoppet egern ?, et fitbit ur (det var desværre forsinket med posten så det kommer en af de nærmeste dage), t-shirts, penge og en automatisk NERF gun. Super flotte gaver ?

Da gæsterne var taget hjem, grillede vi lidt aftensmad og så stod den ellers bare på film hygge på sofaen inden sengetid.

Super fantastisk fødselsdag og endnu engang stort tillykke med de 8 år dejlige Casper ?

Tirsdag (selve dagen)

Søndag (familie fødselsdagen)

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *