Blog,Heidi bliver mindre

Status for den sidste ugestid

Nu er der gået en uge og jeg har ikke helt nået målene fra sidste uge, men i forhold til skridt så har er der kun 1 dag jeg ikke er kommet over 10.000 skridt, og det er jeg da rimelig godt tilfreds med. Hvis man tager gennemsnittet for hvor mange skridt jeg har gået pr. dag er jeg jo over de 10.000 skridt ?

Jeg har været i sommerhus og har ikke fået skrevet ned hvad jeg har spist og når man så ser på vægten, så er det ikke svært at se at jeg har spist hvad der passede mig, jeg har taget 700 g på i løbet af denne uge ? og faktisk 900 g siden i fredags, så det er jo ikke så heldigt.

Her er lige et tilbageblik på målene fra sidst…

Her er målene fra sidst:

 1. Nå min. 10.000 skridt hver dag
 2. Skrive ind hvad jeg har spist hver dag (også selvom jeg har spist for meget)
 3. Kommet under 80 kg (burde kunne lade sig gøre, vejede 80,7 kg i morges)

Mine nye mål kommer til at være ligne meget de mål jeg lige har haft og denne uge må jeg så bare kæmpe lidt hårdere. i løbet af i dag for jeg lige vredet hjernen lidt så jeg for skrevet ned hvad jeg spiste i går, så den kommende status løber fra mandag til mandag.

De nye mål for den kommende uge:

 1. Nå min. 10.000 skridt hver dag
 2. Skrive ind hvad jeg har spist hver dag (også selvom jeg har spist for meget)
 3. Komme ned og veje 80,5 kg (jeg vejede 81,3 kg i morges)

De store delmål:

 1. under 80 kg (nye ørestikker), nået:
 2. under 78 kg, nået:
 3. under 76 kg, nået:
 4. under 74 kg, nået:
 5. under 72 kg, nået:
 6. under 70 kg, nået:
 7. under 68 kg, nået:
 8. under 66 kg, nået:
 9. under 64 kg, nået:
 10. under 62 kg, nået:

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *