Hæklenål 3,5
Kage:
Slå 21 lm op sammel dem med km. Hækl 21 runder og luk af.
Endestykker 2 stk.:
1. 2 lm
2. 3 fm i 1. lm, afslut med lm
3. 2 fm i første fm 1 fm i næste, 2 fm i sidst fm, afslut med lm
4. 5 fm, afslut med lm
5. 2 fm i første fm, 1 fm i de næste 3 fm, 2 fm i sidst fm, luk af.
Jeg har hæklet enderne på midter stykket.
For at gøre de 3 kanter mere skarpe har jeg riet ned langs siderne.
Chokoladebund:
8 lm fortsæt med fm frem og tilbage 21 rækker.
Chokolade bunden har jeg hæklet på undersiden af kagen.
Glasur:
Med hvid garn har jeg broderet glasur på kransekagen med kædesting.
God fornøjelse.
Vidste du at du kan følge bloggen på bloglovin, Facebook og Instagram ?