1 år, Blog

14 ½ måned

Casper er nu 14½ måned og hold da op som tiden flyver, han snakker hele tiden, ikke noget man forstå særlig meget af – en masse pluder, han siger bl.a.: “ma ma ma ma”, “mam”, “madam” og selvfølgelig “Hej”, “hva det”, “deet”, “deer” og “nej”.

I morges fik han lov til at spise noget af sin havregrød selv og det gik faktisk nogenlunde, der var havregrød mange steder, men det meste kom dog ind i munden, han kan også godt lidt finde ud af at drikke selv af et glas, men for det meste stikker han bare fingrene ned i det eller tømmer glasset ned af sig selv, i vuggestuen drikke han selv af glas, så det er nok bare noget vi skal til at øve lidt der hjemme.

Han er også begyndt at spise vores mad og endda også rugbrød med leverpostej, han er rigtig glad for pasta og ris, og elsker at sidde og spise det selv – han bliver meget sur hvis ikke han for sin egen ligge “håndfuld” han kan sidde og komme i munden.

Han er en rigtig ligge bestem herre der bliver meget hys hvis ikke han for sin vilje, han ved hvor kiksene ligger nu og hænger sig tit i armene i skuffen og begynder at skrige fordi han vil have kiks.

Han er meget glas for sine tøjdyr og elsker at rende rundt med dem, han er også blevet rigtig glad for at putte, hvis han finder noget blødt eller en pude et sted ligger han sig på det/den og siger “ahhhh” det er så sødt, han deler også gerne kram og møsser ud, det er nogle meget våde møs han giver.

Han er blivet rigtig god til at gå rundt – løber nærmest rundt nogle gange – det er bare så hyggeligt.

Han er bare en rigtig god og dejlig dreng der altid gerne vil dele med andre, hvis han har en ekstra sut eller en kiks eller hvad det nu kan være tilbyder han altid at man må smage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.