Blog

Hæklet halse-disse

Nu er jeg startet op på et nyt hækle projekt, en slags halse-disse.

Jeg har valgt at hækle det på pind 6 med stangmasker, men man kan jo lave det lige som man har lyst, kunne forestille mig at det ville være flot til sommer i noget let garn og så med noget hulmønster.

Jeg hækler et stykker der måler ca. 40 x 90 cm.
Derefter syer jeg den ene ende fast på den modsatte side, jeg har prøvet at tegne det her neden for.

Jeg lave den af nogle garn-rester fra mit røde tæppe, har rigtig meget rødt garn til overs og kan jo lige så godt få det brugt inden jeg går ud og købe mere garn – så nu bliver mine næste projekter nok røde.

Billedet er lidt mørkt, men man kan da godt se hvordan det kommer til at se ud.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *