Blog,Casper 7 år,Daniel 4 år

Casper og Daniel svømmer

Casper og Daniel har nu gået til svømning siden september sidste år og hold da op hvor han de lært meget. De går i VI39 Svøm og de er begge to rigtig glad for det.

Casper går på Delfin holdet og har siden september lært at svømme næsten uden hjælpemidler, han er også blevet meget mere selvsikker og tør nu dykke og svømme under vandet (selvfølgelig steder hvor han kan bunde). Det er så dejligt at se at hvor meget han er vokset med svømningen, da vi meldte ham til ville han kun svømme med bælte på og turde ikke rigtig få hovedet under vandet.

Daniel går på søheste holdet, han startede på haletudse holdet sammen med mig, men han klarede det så fint og havde hurtigt ikke brug for at mor var med mere. Så han blev rykket op, efter nogle måneder. Han kan selv kommer rundt i bassinet med badevinger på, han er stadig ikke så glad for at få hovedet under vandet, men det bliver øvet og han skal nok snart lære det. Så snart han bliver glad for at have svømmebriller på, så kommer det nok helt af sig selv.

Vi besluttede at de skulle gå til svømning efter vi havde været på sommerferie sidste år, og det var bare en rigtig god beslutning.

Vil også lige rose de søde svømmelærer der er fantastiske til at lære fra sig. Tusind tak ?

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Dejligt at se de to søde vandhunde. Det er godt de lærer at svømme. De er da også dygtigt begge to ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *