Blog, Hæklet, Krea

Hæklet porre

Så fik jeg lige gjort den hæklede porre færdig, den har ligget i skuffen i et par måneder og i morges fandt jeg den så og tænkte at nu måtte jeg hellere lave den færdig.
Jeg har en plan om at lave en masse forskellig hæklet mad til Casper som han kan lege med når han bliver lidt større. Det eneste jeg mangler for at komme rigtig i gang er bomuldsgarnet i de rigtige farver.

8 thoughts on “Hæklet porre

  1. Hold da op hvor er det bare en flot porre du har lavet!! Deler du ud af opskrifter?? Jeg er nystartet hækle-mutter så kan kun arbejde ud fra opskrifter. Håber du vil dele. Min e-mail er sofie0210@hotmail.com Mange hilsner fra Sofie

  2. Jeg har nu også lavet en porre efter din inspiration og synes den er blevet rigtig flot 🙂 Jeg har valgt at sy bladene lidt mere sammen end du har, så den ser lidt mere “frisk” ud 😉

    Har også valgt at dele dine gode hæklerier på facebook 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.