Brownies når de er bedst.
Kagen bliver ca. 20 x 30 cm, og giver ca. 20 stykker kage
Ingredienser:
325 g sukker
5 æg
3 tsk vanillesukker
0,75 tsk bagepulver
150 g mel
8 spsk kakao
150 g becel / smør
100 g mørk chokolade
Ovnen opvarmes til 175°.
Smør smeltes i en gryde og afsvales, hvis man bruger becel eller lign. behøver man ikke smelte det.
Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps.
Vanillesukker, bagepulver, mel og kakao blandes i en separat skål.
De tørre blandede ingredienser, røres i æggesnapsen skiftevis med fedtstoffet, herefter kommes det hakkede chokolade i.
En bradepande beklædes med bagepapir og dejen hældes heri.
Bages i ca. 30 min. På midterste ovnribbe. Den skal være lidt klæg, men ikke flyvende inden i.
Kagen afkøles i bradepanden i 10 min.
Tips:
Når kagen er kølet af kan man lave en chokoladesmør creme og komme oven på for lige at sætte prikken over i’et.