Blog, Kage, Opskrifter

Brownies

Brownies når de er bedst.

Kagen bliver ca. 20 x 30 cm, og giver ca. 20 stykker kage

Ingredienser:

325 g sukker
5 æg
3 tsk vanillesukker
0,75 tsk bagepulver
150 g mel
8 spsk kakao
150 g becel / smør
100 g mørk chokolade

Ovnen opvarmes til 175°.

 

Smør smeltes i en gryde og afsvales, hvis man bruger becel eller lign. behøver man ikke smelte det.

Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps.

Vanillesukker, bagepulver, mel og kakao blandes i en separat skål.

De tørre blandede ingredienser, røres i æggesnapsen skiftevis med fedtstoffet, herefter kommes det hakkede chokolade i.

En bradepande beklædes med bagepapir og dejen hældes heri.

Bages i ca. 30 min. På midterste ovnribbe. Den skal være lidt klæg, men ikke flyvende inden i.

Kagen afkøles i bradepanden i 10 min.

 

Tips:

Når kagen er kølet af kan man lave en chokoladesmør creme og komme oven på for lige at sætte prikken over i’et.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.