Blog,Casper

Hygge bage dag

I dag har været en rigtig dejlig dag, har rigtig hygget mig og nydt det.
Startede dagen med at hygge med Casper, i dag er han 17 måneder gammel – tog lige et billed af ham i morges, så det kommer lige på.

Sabine kom så og hyggede med og så da Flemming så var stået op kørte Sabine og jeg hjem til Karina for at bage jule-småkager, det var rigtig hyggeligt. Jeg fik bagt citron-småkager (de er blevet en anelse for hårde) og så klejner (Flemming syntes de smager lidt for meget af fedtstof, men de blev også bagt sammen med Sabines dognuts og de skulle have lavere varme så dem ejg lave inden jul skal klart have højere varme og kortere tid i gryden) så nok egentlig ikke den største succes, men hyggeligt var det.

Citron småkager

Jeg savnede dog Casper rigtig meget, det er mærkeligt at være væk en hel dag – så han fik en masse kram da jeg kom hjem.

Da Casper så var puttet fortsatte bageriget, jeg skulle igang med at lave cheescaken til i morgen, var virkelig spændt på det da jeg aldrig har prøvet at lave sådan en før. Den blev rigtig flot, nu er jeg bare såå spændt på hvordan den smager, glæder mig til at smage i morgen og finde ud af om det er en opskrift der er værd at gemme.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *