Blog

Campingvogn

Så fik vi endelig købt os en rigtig fint campingvogn, vi har kigget længe efter en og har et par gange fundet en vi gerne ville købe, men så er de nået at blive solgt inden vi fik set dem.

… men intet er så skidt at det ikke er godt for noget, for den campingvogn vi nu har købt er bare helt perfekt og meget bedre end der andre vi har kigget på.

Det er som man kan se en Adria med køjer i den ene side og fast dobbeltseng i den anden side. Den har alt det tilbehør vi kunne tænke os (3 m. fortelt, møbler til forteltet, klimaanlæg, mover, grill, mm.), så vi mangler stort set ikke noget. Den er 1½ år gammel, men har kun været brugt i 2 uger, så den er som ny.

Jeg er så glad for den og glæder mig helt vildt til at skulle på ferie i den. Vi starter med en lille forlænget weekend, på en campingplads på sjælland eller falster ?? , hvor vi lige tester det hele af og ser på om der er noget vi syntes vi mangler. Drengene har spurt om vi ikke kunne sove ude i campingvognen siden vi købte den i fredags, så de glæder sig i hvert fald også.

Vi har ikke fundet ud af hvor vi skal hen til sommer endnu, det kigger vi på når Flemming kommer hjem fra Minneapolis ??, han tager afsted i dag og kommer hjem igen på lørdag. Så drenge og jeg er alene det meste af ugen.

Her er nogle billeder af den fine nye vogn ?

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *