Blog,Casper

Gæster hele dagen

I dag har vi stort set haft gæster hele dagen.
Casper sov lidt længe i dag – til lidt over 7, så syntes egentlig af formiddagen er fløjet afsted, Flemming var meget træt da vi prøvede at vække ham kl 9, så vi aftalte af Casper og jeg kørte en tur i bilka og så kunne Flemming sove lidt længere.
Vi havde en rigtig hyggelig tur i bilka og Casper fik ulvepose og kakaomælk.
Jeg fik købt mig nogle rigtig smarte leggins, der ligner jeans, og de sidder bare super godt – og så fik vi også købt plastiklommer til den sangbog jeg er ved at lave til Casper, der skal nok komme indlæg om den når jeg kommer rigtig igang med den.
Da vi kom hjem fra bilka ringede Flemmimgs lillebror Jonas og spurte om han ikke måtte komme hjem til os og ham og Flemming så kunne kigge på computer. Så da kl nærmede sig 12 kom Jonas og det var rigtig hyggeligt, Casper syntes at det var rigtig sjovt at da kiggede på computer og støvugede den.
Så blev det puttetid for Casper og jeg gik en tur med barnevognen, i dag er det godt nok noget mere koldt end det var i går.
Så gi jeg i køkkenet for at bage noget lækkert til kaffen og det blev til chokoladeboller, og det blev bare såå gode, rup og stup blev spist og jeg havde alligevel bagt 24 boller.
Da kl nærmede sig 14 kom min søster og lidt efter mine forældre.
Sabine og jeg satte os og kiggede alt Casper’s aflagte tøj igennem, for at se om der var noget af det Sabine gerne vil låne til hendes lille baby trold der er på vej og kommer her til sommer. Der var rigtig meget hun gerne ville låne så det var jop dejligt, nu behøver hun heller ikkr købe tøj de første mange måneder.
Mor og Far havde gave med til Casper, de havde købt en fin kost og en løv rive til ham, og han blev bare så glad for det, han rendte rundt og fejede over det hele.
Da kl nærmede sig 17 tog alle mine gæster hjem, Jonas og Flemming sad stadig og hyggede sig og ordnede computer.
Flemming besluttede sig for at lave mad, det var rigtig dejligt, syntes dog at de kom lidt for meget løg i kødsaucen til tortillaerne, men det smagte fin nok.
Til slut et rigtig fint billede af min rigtig fine buket påskeliljer – elsker friske blomster, det lyser ligesom lidt op.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *