Blog, Krea, Syet

Nyt sy projekt

Jeg gik i gang med et nyt sy projekt, jeg fandt en tutorial på nettet til at lave voksen herre bukser om til børnebukser, så det begyndte at krible i fingrene for at komme igang og prøve selv. Her er et link til den tutorial jeg har brugt.
Choko syntes det var meget spændende at ejg sad nede på gulvet og
klippede og tegnede, den hyggede sig så meget.

Da der var klippet ud til bukser var der stadig rigeligt stoft tilbage så jeg klippede ud til at lave en fin matchende bøllehat, mønsteret til bøllehatten er fra bogen “Nyt Børnetøj” af Elsebeth Gynther, det er bare en virkelig god bog med nogel super snitmønstre og opskrifter – den kan stærkt anbefales. Jeg har både brugt den til at sy buker og jakke til Casper og det er bare blevet helt perfekt.

På frk. Turkis blog havde jeg fundet en vejledning i at sy skyggen på bøllehatten, den var rigtig god, så den deler jeg også lige med jer, her.

Jeg fik ikke lige taget belleder af det færdige resulteat men det blev rigtig fint, og billederne skal nok komme.

1 thought on “Nyt sy projekt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.