Blog,Casper,Haven,Haven i 2012

Tidligt hjemme = hygge i haven

I dag har jeg været tidligt hjemme fra arbejde fordi jeg skulle et smut til lægen og have fjerne nogle sting fra den skønhedsplet jeg fik fjernet.
 
Så da jeg kom hjem ryddede jeg op og ordnede og så cyklede jeg ned efter Casper i vuggestuen.
Da vi kom hjem gen opdagede Casper sin sandkasse, og vi fik rigtig leget, til at starte med var den fyldt med vand, fordi vi i efteråret havde glemt at komme låg på, men jeg fik, mens Casper legede, tømt den for vand, nu har vi ikke sat låg på igen fordi sandet lige skal have lov til at tørre.
 
Jeg fik taget nogle dejlige billeder af Casper mens han legede så der kommer lige lidt Casper spam.
 
 
Han var bare så våd da vi kom ind og skulle spise aftensmad, nu er den heldigvis tømt for vand til i morgen.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *