Blog

Lampe, hagesmæk og kage

Har haft en rigtig dejlig dag på messe sammen med min mor og min søster.
Jeg fik også købt lidt med hjem, en rigtig fin svampe lampe til Caspers værelse og en ny mad smæk til ham. Der var rigtig mange mennesker og selvfølgelig mødte vi nogen vi kendte, min dejligt kusine Katrine og hendes mand og deres lille bitte Jonas, uhh hvor bliver man skruk af at holde sådan en ligge en…
Da vi havde set det hele besluttede vi os for at finde et sted hvor vi kunne sidde og få lidt og drikke, vi endte på Kafka hjemme ved mig, der ved man at de laver god mad. Da vi havde spist og drukket lidt gik vi så hjem til mig og sad og snakkede lidt mere.

Da mor og Sabine var smuttet fik jeg rigtig ordnet Caspers værelse, så det kunne se rigtig fint ud med den nye lampe, og da han skulle puttes her til aften, så det også bare så hyggeligt ud da svampen stod og lyste.

Efter aftensmaden gik jeg igang med at bage banankage, jeg havde bananer liggende der havde ligget lidt for længe, så det var efterhånden det eneste de kunne bruges til.

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Hvor ser det hyggeligt ud på værelset. Jeg syntes også det var en rigtig god dag. Jeg kunne godt spise lidt kage, men det må jeg jo ikke….ØV

  2. De lamper er så søde, jeg har selv en i grøn til min dreng 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *