Blog,Casper,Haven,Haven i 2012

Fridag med min skønne dreng – 1. maj

I går havde Casper jeg jeg fri, vuggestuen havde nemlig lukket.
 
Vi har bare haft en virkelig skøn dag, Vi startede dagen med at gå i haven og blæse sæbebobler, Casper kan ikke helt finde ud af det, men han syntes alligevel det er super sjovt og vi hyggede længe med det.
Og til stor overraskelse (på en 1. maj) byggede de hus inden ved siden af, der blev gravet og lavet fundament – så det fik vi selvfølgelig også kigget på.
 
 
Jeg fik lavet en aftale med min mor om at vi skulle mødes inde i byen og kigge på stof i stof2000, så da kl blev halv 10 gik vi ned mod toget og tog ind til byen, Casper syntes det er meget spændende at køre i tog og han sat så fint hele vejen, han er virkelig god at have med sig rundt.
 
 
I Stof2000 havde de så slet ikke det jeg skulle bruge, så vi gik en tur over i de nye torve haller, og smagte blandt andet på fransk nougat – num num det var lækkert.
 
 
 
Da vi kom hjem spiste vi frokost og lagde Casper til at sove til middag.
I mellemtiden var Flemming kommet hjem fra arbejde, så bilen var der hjemme, så mor og jeg besluttede os for at køre en tur i Stof og Stil og der kunne jeg få bomulds stof i alle de fine farver jeg gerne ville have, jeg fik ikke lige taget billede at det inden det kom i vaske maskinen, men her når jeg er blevet færdig med at stryge det, så tager jeg et fint billede af det hele.
 
Så satte vi og hjem i haven og drak juice og saftevand og ellers bare rå hyggede resten af dagen. Mor tog hjem ved 15 tiden og så fik Casper jeg lige gået en lille tur og handlet lidt ind.
Casper fandt en  fin træstub han kunne sidde på.

Kl 17 skulle vi nemlig hjem til Flemmings forældre og spise og hygger, så det var bare en super dejlig afslutning på en super dejlig fridag.

 
 

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Det lyder som en rigtig dejlig dag – vi havde også fri fordi vuggestuen var lukket – men vi nåede ikke halvt så meget som jer 😉

    1. Det var en syper dag – hold da op hvor vi hyggede, den dag kan jeg leve længe på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *