Blog,Haven,Haven i 2012

Elsker bare fredage

Vi har bare haft en rigtig skøn fredag aften. Efter vi havde hentet Casper kørte vi ned for at handle og Casper fik lov til at gå med sin egen lille vogn, det kan virkelig godt lide, han fik også en ny fin skovl til sin sandkasse.
Da vi kom hjem legede vi lidt ude, Casper kan næsten selv finde ud af at lave “sandkager” – han bliver bare ved med at prøve, det er skønt at han ikke bare giver op.

Til aftensmad lavede jeg flødekartofler med gode bøffer til og ærter – num num rigtig god fredags middag, det er bare 100 år siden vi har fået flødekartofler.

Jeg faldt selvfølgelig i søvn da Casper blev puttet, min Far kom ind og vækkede mig, han var kommet for at hente sin computer som Flemming har repareret på. Computeren blev så først færdig her omkring kl 1 – så det har alligevel været en lang aften, men super dejlig.
Glæder mig bare så meget til jeg skal på messe i morgen.

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Sikke en skøn fredag – dejlige billeder. Ældstesønnen fik også lov til at få “trekantet-is” i går og bar selv kassen med jordbær-sunlolly hjem, hvor han skuffet måtte vente på at de først skal fryse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *