Blog,Kage,Opskrifter

Banankage

Den aller bedste banankage… nogensinde.
Giver 2 kager (rugbrødsforme)
Ingredienser
225g smør eller andet fedtstof
460g sukker
4 æg
5 meget modne bananer
125 ml mælk
½ tsk salt
2 tsk natron
2 tsk vanillesukker
375g mel
Smelt fedtstof og rør det sammen med sukkeret. Tilsæt æggene et efter et.
Mos i modne bananer godt og bland nu de øvrige ingredienser i.
Hæld dejen i 2 rugbrødsforme beklædt med bagepapir (for mig sidder det altid faste i formene og det er ligemeget hvad jeg bager, så hvis du er vandt til at bare i forme uden bagepapir kan du nok også sagtens gøre nu)
Bag kagerne i en 200 grader varm ovn i ca. 35 min eller til den er fast og der ikke hænger noget ved når man stikker en “strikkepind” i.
Kagerne er både gode lune og kolde, hvis man vil kan man komme smeltetchokolade ovenpå kagerne,men de er nu også helt fine bare som de er.
De er også helt fine at fryse ned, jeg plejer at bage banankage hvis jeg har overmodne bananer liggende og så kommer jeg bare halve jager i fryseren, så han jeg altidnoget til hvis der skulle komme gæster.
Rigtig god fornøjelse – håber du nyder den lige så meget som mig.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *