Blog, Hæklet, Krea

Hæklet Baymax

Lige siden Casper har været i biografen og se Big Hero 6, har han talt om Baymax. Han syntes han er så sej og derfor tænkte jeg at jeg ville overraske ham.
Jeg elskler jo at hækle (det har du nok opdaget) så jeg søgte på nettet og fandt en opskrift på en hæklet Baymax, opskriften var på engelsk, og lige til at gå til. Det er skrevet i en tabel og jeg har efterfølgende tænkt på at skrive mine opskrifter på samme måde. Jeg syntes det er meget overskueligt på den måde. Øjnene har jeg købt hos Littlebugz.dk

Opskriften vil jeg selvfølgelig gerne dele med jer, den er lige her, det er AmigurumisFanclub der har lavet den. De har også lavet mange andre rigtig fine opskrifter. Så bare frem med hæklenålene.

Casper blev selvfølgelig rigtig glad for sin Baymax…  🙂

Casper og Baymax

2 thoughts on “Hæklet Baymax

 1. Rigtig fin baymax! Du skulle ikke ske at have en dansk oversættelse så nybegyndere kan være med?
  KH Michelle

  1. Hej Michelle
   Man må desværre ikke bare oversætte og videregive opskrifter, men jeg vil sige at denne opskrift faktisk er lige til at gå til hvis du har en oversættelse af hækleforkortelser (ENG til DK). Det hele står listet op i et skema og de skriver hvor mange masker der skal være når runden er slut, så det er også lige til at regne ud hvis man ikke lige forstår hvad de skriver (altså om man skal tage ind eller ud) og så er der jo også en masse billeder der viser hvordan de gør. Håber du tør kaste dig ud i det, jeg er sikker på at det nok skal gå helt fint og hvis du har spørgsmål skal jeg nok hjælpe lidt til (og svarer hurtigere – undskyld mit sene svar 🙂 )
   Mange hilsner fra Heidi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.