Heidi bliver mindre

Hep hep hep

Efter en super skøn sommerferie og hygge med min skønne familie har ​jeg (igen) besluttet at jeg ikke vil være tyk mere… Jeg vil være slank og glad for mig selv og for mit udseende ?

Jeg vil sætte pris på det gode og ikke tænke negativt om mig selv og om min nye livsstil. Hvis jeg er lækker sulten vil jeg i stedet for at være negativ over at jeg ikke må få slik,  så glæde mig over at jeg bliver en gladere Heidi af at lade værre ?

Positive tanker:

? Jeg elsker at træne og den følelse man har bagefter

? Jeg bliver helt sikkert gladere for grønsager (det håber jeg virkelig)

? Jeg for mere energi af at spise sundere
Jeg vil så vidt muligt fortsætte med at skrive ned hvad jeg spiser på MFP,  men nogen dagen må jeg erkende at jeg ikke lige i humør til det. Jeg vil stadig give mig selv lov til at hygge lidt,  men ikke på samme “grov æder” måde som jeg tit har gjort.

Lige nu træner jeg 2 dage om ugen, en dag Combat (der om lidt bliver til Puls/styrke)  og så en gang Flow. Jeg ved godt at Flow ikke rigtig gør det store i forhold til mit vægttab,  men jeg elsker det bare og det gør mig så glad ? Jeg skal lige så stille have mere træning ind,  jeg skal bare lige have fundet ud af hvad og hvordan det skal være.

Jeg vil skrive ned hvordan det går og om op og nedture.

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *