Blog

Så blev det JUL

Så fik vi startet julen rigtig op hjemme på Egholmvej.

Vi har selvfølgelig haft lidt jule hygge derhjemme inden denne weekend. Vi har haft pyntet lidt op og set julekalender hver aften og drengenes nissesokker er hængt op…

… Men i denne weekend har vi bage julesmåkager og købt juletræ og fået pyntet rigtig op der hjemme. Casper syntes dog godt der kunne være MEGET mere julepynt ? Så måske vi alligevel skulle lave lidt guirlander og hænge op.

Lørdag bagte vi pebernødder og honningkager, jeg bagte også nogle marzipan drømme, de blev rigtig godt, sådan lidt ligesom små napoleonshatte. Det var skønt ikke at have nogle planer og bare kunne hygge der hjemme med drengene, der både fik set tegnefilm og leget en hel masse med hinanden.

Søndag formiddag tog vi ud og købe juletræ, mine forældre tog også med, de skulle også købe juletræ. Det var super hyggeligt, vi fik kigger til træer og nisse landskab. Da vi kom hjem pyntende vi juletræ, min mor blev og hjalp.

Da juletræet var pyntet, tog jeg min mor med ud og købe nye lys kæder til vores æbletræ og huset. Vi måtte 3 steder hen før vi fandt det vi skulle bruge og så har jeg alligevel fundet ud af at jeg ikke har købt en lang nok lys kæde til huset, så må ud og have en mere ?

Søndag eftermiddag fik vi besøg af Flemmings søskende, det var også rigtig hyggeligt og huset var godt fyldt.

 

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *