Blog

Fredags hygge med søster

I fredags kom min søde søster og hyggede med mig og drengene, det var bare så hyggeligt. Da jeg kom hjem fra arbejde var hun allerede kommet hjem til mig og var igang med at lave hjemmelavede burgerboller. Hun ville introducere mig for verdens bedste burgerboller. Da han have lavet dejen opdagede hun dog at det ikke var den opskrift hun plejede at bruge, men de blev alligevel super gode. Hun har lovet mig at hun vil komme en anden dag og bage verdens bedste burgerboller, efter den rigtige opskrift ? Det holder jeg hende op på, burger er nemlig en af mine livretter ?

Nå men vi manglede i hvert fald ikke noget. Hun havde købt, alt hvad man kunne tænke sig, ind til at spise burger og til fredags guf havde hun købt et helt kilo bland selv slik ? Som man kan se på billedet stod jeg for pomfritterne og kom til at brænde dem en smule på, nøj hvor blev jeg hånet ?

Drenge hyggede så godt at de stort set ikke så Disney Sjov og vi fik også rigtig hygget og snakket.
Sikke en skøn fredag.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *