Blog,Haven,Haven i 2012

Årets første have dag

Nu har jeg været ude og lave havearbejde for første gang i år, og hvor var det bare skønt, elsker virkelig min have…
Jeg fik fjerne at det visne, så nu kan man rigtig se alle de ny spire der kommer op af jorden, der er både vintergækker, erantis og en lille horn viol der blomstre lige nu. På vej op af jorden er der påskeliljer og tulipaner og sikkert meget mere jeg ikke lige har set endnu.
Ihh hvor jeg bare elsker forår og solen har også bare været på hele dagen, det har ikke rigtig været koldt at være ude, så fik rigtig gået haven igennem i næsten alle sømmene.
Jeg har beskåret mine hindbær og brombær, det har jeg ikke prøvet før, så nu må vi se om der så kommer endnu flere bær til sommer og efterår.Smider lige nogle billeder op af hvor fin haven er blevet efter min dag i haven, det ser jo stadig lidt rodet ud med den jordbunke ind til naboen, der er ved at bygge hus, men der er jo også sådan noget der er sjovt at have med i når man ser på billeder af haven. 
 
 
 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *