Blog

Nu står den på barsel

Så nu startede min barsel, det er bare skønt at gå hjemme og ikke skulle op efter noget vækkeur – selvom Casper alligevel vækker mig tidlig.

I dag er Casper hjemme fra børnehave, han har lidt feber så vi hygger bare.
Casper har fået ny yndlingssang,
“What Does The Fox Say”, som vi har hørt en del her i weekenden. Så nu kan både Casper og jeg den næsten udenad. Det er sjovt som børn for yndlingssange.

Nu må jeg lige så stille, få styr på de ting jeg skal nå inden Daniel melder sin ankomst. Sådan en dag som i dag hvor Casper er hjemme sammen med mig, for jeg ikke rigtig nået særlig meget, men vil så småt få pakket tasken, til når jeg skal på hospitalet.

20140210-105002.jpg

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *