Rigtig lækker og frisk Cheesecake.
Ingredienser:
400 g digestive
125 g smør
600 g philadelphia ost (light kan sagtens bruges)
2,5 dl sukker
3 æg
2 tsk vanillesukker
4 dl creme fraiche
300 g frosne eller friske hindbær
1-2 dl sukker
gele pulver
Tænd ovnen på 175 grader.
Smelt smørret, knus kiksene, bland kiks og det smeltede smør sammen, fordel kikse-massen ud i en springform (man kan føre det lidt op ad siderne, men jeg sytes der kommer til at være for meget kiks), bag bunden i ca. 5 min.
Bland ost, sukker, æg og vanillesukker sammen med til piskeris til det er en ensartet masse.
Hæld denne blanding i springformen oven på bunden.
Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 50 min.
Pisk creme fraichen luftig, hæld den over den bagte kage, bages i yderligere 5 min.
Bland ost, sukker, æg og vanillesukker sammen med til piskeris til det er en ensartet masse.
Hæld denne blanding i springformen oven på bunden.
Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 50 min.
Pisk creme fraichen luftig, hæld den over den bagte kage, bages i yderligere 5 min.
Kog hindbærene med sukker og gelepulver i 10 minutters tid, og kom det gennem en si for at få kernerne fra. Hæld hindbær geleen oven på kagen og fordel det jævnt så der er ca. ½-1 cm gele oven på kagen.
Lad den køle på køkkenbordet, før den sættes i køleskab, gerne dagen før den skal serveres.
Lad den køle på køkkenbordet, før den sættes i køleskab, gerne dagen før den skal serveres.