Dejlig chokoladekage, den er dog bedst når den har fået lov at stå og køle rigtig af.
Giver enten 1 bradepandekage eller 2 alm. størrelse kager.
Ingredienser
300 g margarine eller smør
600 g sukker
4 æg
2 dl sødmælk
500 g mel
4 spsk kakao
4 tsk bagepulver
100 g hakket chokolade
Topping:
150 g margarine
1½ dl vand
200 g flormelis
4 spsk kakao
1 tsk vanilliesukker
150 g kokosmel
Smelt margarinen i en stor gryde og lad den afkøle lidt af. Tilsæt sukker og rør de hele æggene i. Rør nu mælken i og derefter mel, bagepulver, kakao og hakket chokolade.
Man kan enten lave en stor bradepande kage eller lave 2 alm. størrelse kager. Kagen eller kagerne bages i ovnen ved 200 grader i 20 minutter eller til der ikke komme dej på pinden du stikker i for at teste..
Imens laves toppingen ved at blande smeltet margarine med de øvrige ingredienserne og så lige få det op og koge.
Fyldet hældes over kagen mens den endnu er varm og sættes i ovnen igen i ca 5 minutter.
Kagen er bedst dagen efter når den har fået lov til at stå lidt og køle rigtig af. Så det er en god ide at lave den dagen før.